19 Mart 2009 Perşembe

Sık sorulacaklar





soru- neden bayrak rengi turkuaz beyaz ve kırmızıdan ibaret?
cevap- kırmızı ejderhaların, beyaz sanayi tüpünün, turkuaz ise uzayın düzlemsel olmayan yapısını temsil eder. 8 adet olan turkuaz küreler ise her birinin temsil ettiği şeyleri temsil ediyorlar. evet bu.

soru- ülke toprakları nerede?
cevap- ülkemiz sizin de bildiğiniz üzre bir ada olduğundan tevekkeli, referandum sonucu istenilen kıyıya yanaşılabilmektedir.

soru- brandanın parasını kim karşılayacak?
cevap- S & O brandacılık tüm maliyetini üstlenmiştir. 800 bin metrekarelik alanın tamamını kapatacak ölçüde brandayı hizmete sunacaklardır.

soru- silahlı kuvvetler dediniz... askerlik yaşı ve uzunluğu ne kadar?
cevap- askerlik 71 yaşındaki her selcuk cumhuriyeti vatandaşının yapmak zorunda olduğu bir görevdir. uzunluğu 2 gün olup haftasonları için ideal gezi turlarıyla eğitim tamamlanır. ve insanlar evine dönerler.

soru- nükleer santral ve rüzgar gücü yoksa nasıl oluyor da enerjimizi sağlıyoruz?
cevap- dünyanın herhangi bir yerinde "moon walk" yapan biri bir hidrodinamik santralin bir yılda sağladığı enerjiyi sağlamaktadır.


merak ettiklerinizi sorun. soru soran bir toplumuz biz.

3 yorum:

  1. branda da brandada küçük pencereler olacak mı diye soruyor mu?

    YanıtlaSil
  2. elbette her insan için özel dizayn edilmiş transportal bir pencere olacak. odanızdaki aynaya dokunduğunuz anda brandanın üzerinde güneşlenmenin keyfine varacaksınız.

    YanıtlaSil
  3. sorunuzu ancak sindirebildim. brandamızda brandamız da brandamızda pencere olmasını istiyor elbette. brandamızda brandamız da. brandamız da brandamız.

    YanıtlaSil