19 Mart 2009 Perşembe

Ve selçuk cumhuriyeti kuruldu!

selçuk cumhuriyeti çok yaşa






selcuk cumhuriyetinin kuruluşu yurdun dört bir yanında eşi görülmemiş ışık oyunlarıyla kutlandı. insanlar bu geceyi fırsat bilip çılgınca sessiz sinema oynadılar. insanlığın geleceğe umutla bakmasını sağlayan bu yeni ülke, sadece 200 isviçre frangına mâl oldu. Bundan böyle her yılın 20 mart günü sessiz sinema ve cumhuriyeti koruma bayramı olarak kutlanacak.




kutlamalara katılan 126 yaşındaki Helena ve Bonham Carter çifti, yaşadıkları mutluluğun haddinin hesabının olmadığını dile getirdiler. ve tüm bu eğlence boyunca, 264 saat boyunca dans ederek kırılması zor bir rekora da imza attılar. böylelikle ülkemizden guinnes rekorlar kitabına girmeye hak kazanan ilk vatandaşlarımız olarak tarihe kuvarz harflerle yazıldılar.




kutlamalar çerçevesinde gerçekleşen woodstock '09'de 200 sene önce hayatını kaybeden ünlü sanatçı şansölye II. Vincent Gallo sahneye çıkarak izleyenleri eğlenceden sarhoş hale getirdi.

durmadan hesap yapan meczup bilim insanlarımız ise, içilen zencefilli gazozların şimdiden büyük sahradaki ekosistemi tekrar canlandırabileceğini hesapladılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder